Ook kunnen de kinderen kennismaken met Arnhems Trompetterkorps en kunnen zij instrumenten die binnen de vereniging worden gebruikt zelf bespelen. Vervolgens zal er een instrument gekozen worden en zullen de lessen voor dat instrument gaan beginnen met bijbehorende les materiaal. Aan de opleiding van de jeugdleden wordt veel aandacht besteed.

De lesmethoden worden continu verbeterd en ook de opzet van de lessen verandert regelmatig. Leerlingen krijgen les volgens het door Arnhems Trompetterkorps ontwikkelde leerplan, opgesteld door de jeugdcommissie in samenwerking met de instructeur van het Arnhems Trompetterkorps.

In het lesboek worden verschillende onderwerpen over muziek besproken, ook zijn er huiswerkopdrachten die mee naar huis gaan om thuis te maken wat we in de les besproken hebben. In de volgende les worden deze huiswerk opdrachten natuurlijk nagekeken. In overleg met de ouders kan er ook een programma opgestart worden waar uw kind een diploma kan behalen. De leerling krijgt zowel individueel les, groeples en samenspeelles.

 

Locatie: clubhuis Quattro Musica, Honigkamp

http://www.arnhemstrompetterkorps.nl

www.facebook.com/ArnhemstrompetterkorpsMUSICKIDS

 

Arnhems Trompetterkorps Music Kids

Kinderen in de leeftijd vanaf ca. 7 jaar kunnen zich bij het Arnhems Trompetterkorps aanmelden voor de opleiding. Arnhems Trompetterkorps Music Kids genaamd. Hierbij wordt in groepjes van maximaal 10 kinderen een eerste indruk in het muziek maken gegeven en worden de eerste beginselen van het notenschrift bijgebracht. Algemene muziekvaardigheid.

Een les duurt ongeveer een half uur en wordt gegeven in Quattro musica, bij het Arnhems Trompetterkorps zelf.  De lessen zullen zaterdagochtend gegeven worden of in overleg met de ouders en instructie op de repetitieavonden vooraf gaande van de seniorenband.

 

Lid Worden?

Engels
Duits
France

Info@arnhemstrompetterkorps.nl  /  tel: 026-3620243

© 2014 - 2015